BLOG

FOTOGRAFIJE DOJENCKOV


Biti mama mojima dvema razgrajacema je gotovo najpomembnejše poslanstvo mojega življenja. To mi je postalo jasno v trenutku, ko je, pred 5. leti, na svet prijokal moj prvorojenec. Takrat se je rodila tudi ljubezen do fotografiranja družinskih trenutkov. 

Ko se rodi otrok ugotoviš, da naši trenutki pravzaprav bežijo. Vsak dan za nami je izgubljen – ce ni ujet v spominih, ki bodo trajali vecno. Oh, kako mocni so ti prvi trenutki in kako prepricani smo, da jih bomo lahko vedno obcudovali. A naš spomin je prebrisan in redno briše spomine, ki so vedno bolj oddaljeni zato, da lahko naredi prostor za nove. 

Vesela sem, da lahko naše prve trenutke znova in znova podoživljam na naših družinskih fotografijah. Škoda bi jih bilo pozabiti. 

Lepe spomine bom z veseljem ustvarila tudi vam. Pri fotografiranju  zato ne želim ustvarjati samo lepih podob, temvec ujeti vse tisto, kar vas povezuje. Zaljubljen pogled, neskoncen mamin objem, hvaležen pogled otroka, ki se pocuti ljubljenega in obcutki medsebojne ljubezni, ob katerih vam bo toplo ob srcu vsakic, ko jih boste zagledali.


Urška

Vec informacij najdete na spletni stran: http://www.prispodobe.si/