CLANKI

Sijaj v oceh

Sijaj v oceh in metuljcki v trebuhu 

Se spomnite svojega otroštva? Bili ste majhni, razigrani, navihani, radovedni, odprti in komaj ste cakali, da se zbudite v nov dan in raziskujete precudoviti planet Zemljo. Prav nic vam ni bilo težko, ni vas bilo strah in v sebi niste cutili nikakršnih omejitev. Vedeli ste, da si nekaj želite in niti pomislili niste na to, da vam nebi uspelo. Zaupanje, vedrost, lahkotnost in pozitivizem so vam iz dneva v dan dajali krila za polet do neba in nazaj.

Veliko odraslih se danes sprašuje, kje je njihova energija, navdušenje in volja do življenja. In mnogo se jih niti zaveda ne, da vse to nosijo v sebi, vedno, že od majhnega, le da so si takrat kot mali navihancki to pustili izraziti, danes pa so omejeni s tisocerimi pravili in se mnogokrat cutijo izgubljene. Le zakaj? Morda le zato, ker so pozabili na žareco iskrico v njihovih oceh in obcutek metuljckov v trebuhu.

Zavod Navihani Polhki smo skupina pozitivnih, energicnih in igrivih animatorjev z veliko izkušnjami in širokim obsegom prakticnih izkušenj, na razlicnih podrocjih dela z otroki in mladostniki. Vsakemu otroku, ki se bo pridružil taboru bomo animatorji skozi kreativno igro, zabavo, druženje in osebne pogovore nudili okolje, kjer bo otrok lahko za vedno ponotranjil obcutek za lastno vrednost, želje in samozavest ter si zgradil trdne temelje za nadaljno življenje.

Vse kar doživljamo kot otroci, se namrec zrcali v našem odraslem življenju. Zato je pomembno ohranjati notranjega otroka ter ga brez obcutkov sramu ali zadržanosti, izraziti v našem ustvarjanju in odnosih. Tabori Navihani Polhki, bodo poskrbeli, da bo notranja kreativnost, sijaj v oceh in metuljcki v trebuhu ostala za vedno, tudi, ko bo vaš mali otrok odrasel v zrelo osebo.

Animatorka Navihanih Polhkov, Suzana Dolenc (NLP Coach, NLPAED in INLPTA Learning Coach)