Zavod Navihani polhki sestavljamo izkušeni animatorji in Nlp Coachi. Imamo veliko izkušenj z delom z otroci in mladostniki, smo vedno nasmejani, polni energije in novih idej, predvsem pa imamo občutek in znanja za delo z otroci in mladostniki.

Naša ekipa animatorjev je vedno nasmejana, polna energije in novih idej. Imamo veliko bogatih izkušenj na področju dela z otroci. Svoje delo vsi z veseljem opravljamo.

V naši ekipi so tudi izkušene in vedno nasmejane animatorke in animatorji, ki nam pomagajo s svojimi izkušnjami pri naših projektih.

V okviru tabora sodelujemo z več kot 10 – imi animatorkami in animatorji, ki imajo izjemen občutek za delo z otroci.

Aleksandar Taskov

Organizator
je organizator, vodja tabora, najboljši zabavljac in animator otrok vseh časov, odlicen športnik, plesalec in koreograf, ki vam s svojo pozitivnostjo in hiperaktivnostjo vedno pričara nasmeh na licu. Otroci ga obožujejo.

Blaž Bejuk

Organizator
je organizator, vodja tabora in clovek, ki s srcem in dušo živi za otroke. V sebi je znal obdržati živega otroka zato se zna približat in spustiti na nivo tako, da z otroci lažje komunicira. Kot NLP Learning Coach ima tudi strokovna znanja za pravilno uporabo komunikacije in delo z otroci.

Matej Cankar

Organizator
je organizator in vodja tabora. Je absolvent fakultete za šport, ucitelj smucanja, trener juda in kondicijski trener (njegov varovanec je tudi mladinski evropski prvak v motokrosu Klemen Gercar ter vrhunski judoist Aljež Sedej).

Špela Strmec

Animatorka
Špela je uciteljica razrednega pouka. Vedno poskrbi, da ekipi ni dolgcas, od pripovedovanja šal, ki jih stresa iz kratkega rokava, snemanja zabavnih "videospotov". Njen zašcitni znak sta neverjetna energija in edinstven nasmeh.

Maja Mišić

Animatorka
Srečna in vedno nasmejana čebelica Maja, ki z vsakim sočlovekom z lahkoto naveže stike. Zelo komunikativna, zgovorna oseba, še posebej ko dobi mikrofon v roke in nikomur ne pusti do besede. V vsakem najde nekaj dobrega in še tako žalostno osebo nasmeji z nasmeškom, ki se mu razleze do ušes.
Navihani Polhki © 2019 Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Creative37