Zavod Navihani polhki sestavljamo izkušeni animatorji in Nlp Coachi. Imamo veliko izkušenj z delom z otroci in mladostniki, smo vedno nasmejani, polni energije in novih idej, predvsem pa imamo občutek in znanja za delo z otroci in mladostniki.

Naša ekipa animatorjev je vedno nasmejana, polna energije in novih idej. Imamo veliko bogatih izkušenj na področju dela z otroci. Svoje delo vsi z veseljem opravljamo.

V naši ekipi so tudi izkušene in vedno nasmejane animatorke in animatorji, ki nam pomagajo s svojimi izkušnjami pri naših projektih.

V okviru tabora sodelujemo z več kot 20 – imi animatorkami in animatorji, ki imajo izjemen občutek za delo z otroci.

Aleksandar Taskov

Organizator
je organizator, vodja tabora, najboljši zabavljac in animator otrok vseh časov, odlicen športnik, plesalec in koreograf, ki vam s svojo pozitivnostjo in hiperaktivnostjo vedno pričara nasmeh na licu. Otroci ga obožujejo.

Blaž Bejuk

Organizator
je organizator, vodja tabora. Blaž je človek, ki s srcem in dušo živi za otroke. V sebi je znal obdržati živega otroka zato se zna približat in spustiti na nivo tako, da z otroci lažje komunicira. Kot NLP Learning Coach ima tudi strokovna znanja za pravilno uporabo komunikacije in delo z otroci.

Matej Cankar

Organizator
je organizator in vodja tabora. Je absolvent fakultete za šport, učitelj smučanja, trener juda in kondicijski trener (njegov varovanec je tudi mladinski evropski prvak v motokrosu Klemen Gerčar ter vrhunski judoist Aljež Sedej),
Navihani Polhki © 2021 Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Creative37