Zavod Navihani polhki sestavljamo izkušeni animatorji in Nlp Coachi. Imamo veliko izkušenj z delom z otroci in mladostniki, smo vedno nasmejani, polni energije in novih idej, predvsem pa imamo občutek in znanja za delo z otroci in mladostniki.

Naša ekipa animatorjev je vedno nasmejana, polna energije in novih idej. Imamo veliko bogatih izkušenj na področju dela z otroci. Svoje delo vsi z veseljem opravljamo.

V naši ekipi so tudi izkušene in vedno nasmejane animatorke in animatorji, ki nam pomagajo s svojimi izkušnjami pri naših projektih.

V okviru tabora sodelujemo z več kot 15 – imi animatorkami in animatorji, ki imajo izjemen občutek za delo z otroci.

Aleksandar Taskov

Organizator
je organizator in vodja tabora, najboljši zabavljac in animator otrok vseh časov, odlicen športnik, plesalec in koreograf, ki vam s svojo pozitivnostjo in hiperaktivnostjo vedno pričara nasmeh na licu. Otroci ga obožujejo.

Blaž Bejuk

Organizator
je organizator in vodja tabora. Blaž je človek, ki s srcem in dušo živi za otroke. V sebi je znal obdržati živega otroka zato se zna približat in spustiti na nivo tako, da z otroci lažje komunicira. Kot NLP Learning Coach ima tudi strokovna znanja za pravilno uporabo komunikacije in delo z otroci. Skozi šport in igro želi otroke in mladostnike naučiti socialne spretnosti kot so: predvsem zdrava tekmovalnost, pozitivne komunikacije in medsebojne pomoči!

Matej Cankar

Organizator
je organizator in vodja tabora. Šport je oboževal že kot otrok in pot ga je pričakovano vodila na Fakulteto za šport. Ljubezen do športa je prerasla v resno trenersko delo. Njegovo vodilo do uspeha sta strokovno znanje in čut za ljudi. Redno se izobražuje doma in v tujini, objavlja strokovne članke in je lastnik funkcionalnega centra FitZone v Ljubljani v katerem razvija programe, kot so BootCamp, CrossFit, Kettlebells, Spartans,Trx ipd.
Navihani Polhki © 2024 Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Creative37